Preview Mode Links will not work in preview mode

Soultalk - Kisser Paludan

Sep 14, 2018

Svend Trier er meditationslærer og forfatter. Som ung og søgende læste han bogen 'Bag Indiens lukkede døre', der inspirerede ham dybt og gav ham lyst til at møde en yogi. Og gennem meditation fandt anden og sundere måde at blive høj på end gennem bevidsthedsudvidende stoffer.

Basic okayness

Det bliver blandt...


Aug 30, 2018

Camilla Kjems er chefredaktør på Femina. Hun er også forfatter til bogen 'Du skal turde elske først', og det er i den forbindelse, at hun er på besøg i Soultalk. 

De første kapitler skrev sig selv, men derefter var Camillas erkendelse ikke længere. Hun dyrkede smerten og fandt ud af, at hun selv havde ansvaret...


Aug 17, 2018

Kisser Paludan bliver i dette afsnit interviewet af lykke-ekspert Louise Luxhøi. 

Det bliver en samtale om nærvær. Hvad sker der, når vi tør at være nærværende overfor os selv og hinanden? Når vi iagttager i stedet for bare at vide?

Iagttage vores tanker

Kisser Paludan siger blandt andet: 

"Hvis vi ikke er...


Aug 5, 2018

Samtale med karrierevejleder og coach Nanna Agerlin om, hvordan vi lytter til og udlever vores livs formål. Om hvordan vi bliver ulykkelige når vi ikke føler, at vi går på den rigtige vej. Om betydningen af at kende og bruge dine talenter og om hvor vigtigt det er, at tillade dig, virkeligt at lade dit lys skinne.


Jul 14, 2018

Lær hvordan du kommer fra hovedet og ned i kroppen, og på den måde få mere ro og balance i dit liv. Det er også en samtale om alt det subtile, vi arver fra vores forældre og om modet til at være dig.