Preview Mode Links will not work in preview mode

Soultalk - Kisser Paludan

Dec 14, 2018

Vi skal huske at dyrke kærligheden. Ikke mindst til os selv. Kisser Paludan interviewer Ole Henriksen, der har udgivet bogen 'Det skal føles godt'. 

Det bliver en dyb og livsglad samtale om selvkærlighed at vælge glæden, at være i nuet og huske at passe på sig selv gennem sunde ritualer og taknemmelighed. 

Men...


Dec 7, 2018

Hvordan skal vi forholde os til døden, og hvor langt strækker kærligheden?

Denne episode handler om, hvordan vi kan leve fuldt ud og have modet til at elske, når vi nu ved, at vi skal dø.

Majbritte Ulrikkeholm er gæst, og samtalen kommer til at handle om hvordan døden kan minde os om at leve livet fuldt ud. Om...


Nov 23, 2018

Her gennemgår jeg, Kisser Paludan, de kropslige typer i enneagrammet: 8, 9 og 1 og kigger på deres udviklingsmuligheder og forcer.

Hvis du er 8´er har du en fantastisk evne til at sige din sandhed, rumme livskraft og tage styringen. Men du skal lære at have tillid og give lidt slip.

Som 9´er er du en fredselsker og...


Nov 9, 2018

Elsk den du er - lær hvordan du kan skabe tanker, der understøtter og elsker, den du er.

Alt andet i livet flyder fra vores niveau af egenkærlighed, så hvis der er noget som helst i dit liv, du gerne vil ændre, så må du starte med at lære at elske dig selv.

Vi skal kigge på de beskeder, vi giver os selv - fx du...


Oct 26, 2018

Selvkærlighed handler ikke om at stå i powerpose og råbe “hold kæft, hvor er jeg fed!”

Det handler om at tage ansvar for det levende væsen, som du er sat i jorden for at tage ansvar for. At være den bedst tænkelig mor og far for dig selv. Drage omsorg. Rumme dig selv. 

Det mener spirituel mentor og...